101 "Екологія"
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 101 "Екологія" за Автор "Кравченко, М. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Дослідження рівня екологічної безпеки м'ясопереробного приватного підприємства Продовольчої компанії «Золотой теленок»(2020) Кравченко, М. В.; Kravchenko, M. V.; Трохименко Г. Г.Дипломна робота магістра на тему «Дослідження рівня екологічної безпеки м'ясопереробного приватного підприємства Продовольчої компанії "Золотой теленок". Робота представлена пояснювальною запискою на 102 аркушах та презентацією загальною кількістю слайдів – 17. Структура роботи представлена вступом, п’ятьма розділами, висновком та списком літератури. У роботі використано 14 таблиць та 9 рисунків, список використаних джерел містить 25 найменувань. У вступі поставлена мета, актуальність теми, об’єкт, предмет та завдання. У першому розділі магістерської роботи розглянута загальна характеристика об’єкта дослідження, наведені основні технологічні процеси, що проводяться на виробництві в м’ясній промисловості, ресурсоспоживання та утворення відходів при переробці м’яса. У другому розділі наведена оцінка впливу підприємства на навколишне середовище, зроблені розрахунки валових викидів забруднюючої речовини в атмосферне повітря. У третьому розділі описані засоби очищення стічних вод на м’ясокомбінаті. У четвертому розділі дипломної роботи наведено положення з охорони праці в м’ясній промисловості, проведений аналіз небезпечних та шкідливих факторів праці на м’ясокомбінаті. У п’ятому розділі проведений аналіз економічного збитку, заподіяного викидами в атмосферне повітря від роботи котлів BALI RTN E70. Результати роботи мають важливе теоретичне та практичне значення та можуть бути використані на інших виробництвах з переробки м’яса в Україні. Магістерська робота виконана українською мовою.